Συνδυασμός ελληνικής παράδοσης και σύγχρονης κουλτούρας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Καλώς ήρθατε στο «BBQ Art», μια οικογενειακή επιχείρηση που ήδη μετρά σχεδόν 5ετή επιτυχημένη πορεία. Για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος εργαζόταν για είκοσι χρόνια στον χώρο της εστίασης, η δημιουργία του παραδοσιακού ψητοπωλείου «BBQ Art», ήταν το επόμενο βήμα φυσικής εξέλιξης, αλλά και ένα όνειρο ζωής που πραγματοποιήθηκε. Στόχος μας ήταν να δημιουργηθεί ένα στέκι που να συνδυάζει την ελληνική παράδοση με την μοντέρνα κουλτούρα, κάτι που επετεύχθη και με την βοήθεια της οικογενειακής φίλης και αρχιτέκτονος, Ανδριάνας Βασιλοπούλου. Κάθε λεπτομέρεια, από το décor μέχρι το μενού, σχεδιάστηκε με βάση αυτή την λογική του συνδυασμού της παραδοσιακής, Ελληνικής ψησταριάς με την σύγχρονη κουζίνα ,έτσι ώστε να απευθύνεται τόσο στους νεότερους όσο και στους μεγαλύτερους φαν του είδους. Βρισκόμαστε πάντα εκεί για να υποδεχτούμε τους πελάτες σε ένα φιλικό, πρόσχαρο κλίμα αλλά και να τους εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σας περιμένουμε με χαρά, να ανακαλύψουμε μαζί την τέχνη του grill!

BBQ ART

Ο χώρος του «BBQ Art», είναι ζεστός, φιλικός, μοντέρνος αλλά και με πολλά παραδοσιακά στοιχειά όπως ο μαυροπίνακας, οι λεπτομέρειες του ξύλου μέχρι και ο φωτισμός, συνθέτοντας έτσι ένα μοναδικό σκηνικό, ενώ υπάρχει και έξω χώρος για τα πιο ζεστά καλοκαιρινά βράδια.
Τα ψητά, παραδοσιακά πιάτα πρωταγωνιστούν στο «BBQ Art», το ίδιο και η υψηλή ποιότητα στις πρώτες ύλες αλλά και το γεγονός, πως όλα είναι μαγειρεμένα στο χώρο μας, με έναν τρόπο σπιτικό. Οι επιλογές ποικίλουν από ψητά/grill, ορεκτικά, σουβλάκια, φιλέτα, μεζέδες και σαλάτες μέχρι και σε burger, μπριζόλες, λαχανικά,club sandwich και πολλές ιδιαίτερες ακόμη επιλογές. H καινοτομία δεν λείπει από το «BBQ Art», το οποίο παραμένει ενημερωμένο σε σχέση με τα τελευταία “trends” στο χώρο του grill, όπως για παράδειγμα το είδος κοπής μοσχαριού ribeye, που είναι περιζήτητο τελευταία. Τις πρωινές ώρες σερβίρονται καφέδες και διάφορα είδη πρωινού, όπως ελληνικό ή αγγλικό και άλλα.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

CONTACT US
Διεύθυνση

Κέντρο 5 Γουβιά, 49100

E-mail

info@bbq-art.gr

Τηλέφωνο

+30 2661 090 133

Ακολουθήστε μας

WE ARE SOCIAL

ΩΡΑΡΙΟ

Είμαστε ανοιχτά από τις 9 πμ μέχρι και τις 3 πμ, από 20 Απριλίου έως 15-20 Οκτωβρίου και σας περιμένουμε!

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

To ψητοπωλείο «BBQ Art», βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο των Γουβιών, στο όμορφο νησί της Κέρκυρας. 9 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη και το λιμάνι της Κέρκυρας, από όπου μπορείτε να πάρετε λεωφορείο για να έρθετε σε εμάς, αφού η στάση «Γουβιά» βρίσκεται πολύ κοντά.